pátek, ledna 20

Zařizování pokoje č.1

Už jsem hodně psala o tom, že bych si ráda "konečně" zařídila pokoj podle svého. Už mám nějakou dobu vyhlédnutý základní nábytek tak by nebylo na škodu vám ho ukázat. Třeba mi můžete napsat jestli by se vám takový líbil také )) Všechno je to z Ikei (myslím že to je nejjednodušší způsob jak si nábytek koupit, a navíc sem z prahy takže to mám i kousek a sem tam často, mám tedy přehled).

Tuhle židli mám v černé, takže sem přemýšlela že by jsem to vyřešila jen nějakou bílou dekou, kterou bych měla hezky poskládanou a přehozenou pře židli kdykoliv k použití :D. Dělalo by to pěkný kontrast )) no uvidíme. Co myslíte :D ?

7 komentářů:

  1. moc se mi líbí stůl a skříňka, ta postel moc ne :)
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  2. asi bych si vybrala jinou postel, ale bílý nábytek stoprocentně!:) a na tu černou židli bych dala asi jen pár malých bílých polštářků:)
    ..doufám, že nám pak tvůj pokoj vyfotíš:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super názory, děkuju moc. O těch polštářcích nevím no. Není tam až tak moc místa a možná by to vypadalo kýčovitě. Fakt přemýšlím že si koupím bílou a tuhle dám pryč :D Co se týče postele do ní sem se zamilovala, dřív sem chtěla kovovou bílou. Ale když sem jí viděla ve skutečnosti tak sem řekla že ne. Působila tam na mě jak nemocniční :D Hlavně je to stejný kus nábytku k těm ostatním. A líbí se mi i vysoké "zábradlovité" čelo :D to provléknu světýlkama :)) Určitě vyfotím :))

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkná ta židle a postel taky :)
    budu se těšit na finální fotku tvého pokoje!

    OdpovědětVymazat
  5. tieto veci som tiež pozerala do svojej izby, a myslím že su pekne. Až na tu postel tá sa mi moc napáči, inak všetko je super.

    OdpovědětVymazat
  6. ta židle je dokonalá :)!
    http://dreams-in-heart.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. měla jsem vyhlídnutou stejnooou postel, ale nakonec jsem si pořídila menší. Nábytek sis vybrala moc hezký, máš podobný vkus jako já

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :) neváhejte sledovat blog :)