středa, prosince 14

Vánoční řetězovka č.2

Mám tu druhé pokračování vánoční řetězovky. Tentokrát druhý díl. První najdete tady . Je tam i odkaz kde se jí můžete účastnit také :) není to špatný nápad co myslíte?


6. Patrí podľa teba sneh k Vianociam, alebo Vianoce sú Vianocami aj bez neho?
Já myslím že určitě. Vánoce bez sněhu jsou jako prázdniny bez sluníčka. Je to prostě krásný když napadne sníh který se ve vánočních krásně žárovičkách třpytí... (už aby napadl!!)



7. Zvyknete na Vianoce variť tradičné jedlá?
Pokud tradičním jídlem myslíte kapra nebo rybí polévku ... tak tu my ne. (I když mamka má v plánu tenhle rok udělat Pangase) Samozřejmě že vládne vánoční cukrový, jako jsou perníčky,rohlíčky nebo košíčky :D od všeho trochu :)


8. Aké darčeky najradšej dávaš?
Asi to je vždycky něco co se mě samé zalíbí a myslím že by se to mohlo líbit i osobě které to budu dávat. Ale většinou je to nějaký doplněk do bytu nebo kosmetika.



9. Aká je tvoja najobľúbenejšia vianočná rozprávka?
Pohádka na kterou se dovedu koukat každý rok je jednoznačně Grich :D Zbožnuju jí, ale taky mám ráda filmy jako je Sám Doma nebo Jack Frost. (i když to nejsou pohádky ale spíš rodinné komedie) :)




10. Aká je tvoja najobľúbenejšia vianočná skladba?
Abych řekla pravdu tak klasické a ještě k tomu české koledy moc nemusím (ano stydím se) Ale tak nebudu vám to vypisovat prostě si je poslechněte :))







bill nighy - christmas is all around


dean martin - let it snow


train - shake up christmas




3 komentáře:

  1. jej dakujem krásne, že si sa zapojila do mojej reťazovky :) som rada že sa páči :) vieš ja som nechcela aby som ludí obmedzovala preto sa môžu zapojiť aj po skončení reťazovky :) ved je vianočná, ale ked ju postnú aj budúci rok však to nevadí :) :) máš veľmi pekný blog :)

    ako si narazila na reťazovku? :)

    OdpovědětVymazat
  2. sem ráda že se ti blog líbí :) úplně náhodou na jednom blogu o knížkách http://kathsworldofbooks.blogspot.com/ tady. Byl to úžasný nápad :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aha Kath :) :) chcela som aj ja spraviť nejaký vianočný projekt a toto z toho vzniklo :) som rada že sa páči :) zajtra bude posledná časť :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :) neváhejte sledovat blog :)